UPM anjur platform jaringan untuk perkasa profesion kejuruteraan pertanian - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 23 Mac – Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Jaringan Industri Kejuruteraan Pertanian & Pelancaran Mercu Tanda Tapak Kelahiran Kejuruteraan Pertanian Di Malaysia dalam memperkasakan profesion kejuruteraan pertanian negara.