UPM anjur new international students welcoming program 2015/2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Seramai 168 pelajar baharu antarabangsa dari pelbagai negara menghadiri program Selamat Datang Pelajar Baharu Antarabangsa bagi sesi pengajian semester 2 2015/2016 di Auditorium Kejuruteraan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malysia (UPM) baru-baru ini.