Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat rasmi pejabat baharu PAUPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 26 Mac – Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Dato’ Sri Rohani Abdul Karim merasmikan pejabat baharu Persatuan Alumni UPM (PAUPM) di Canselori Putra UPM bersempena Mesyuarat Agung PAUPM 2016.