Program BATS pelajar UPM menangi dua anugerah pada Kongres Jauhar 2.0 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 16 Mac - Penanaman cili menggunakan kaedah fertigasi oleh sekumpulan 15 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk membantu masyarakat kampung bukan sahaja memberi pulangan pendapatan untuk penduduk kampung terbabit, malah usaha pelajar berkenaan memenangi dua anugerah pada Kongres Duta Jauhar 2.0 baru-baru ini