Harapan veteran UMNC - Utusan Malaysia, (2009)
Harapan bangsa dan negara amat tinggi kepada Datuk Seri Najib kerana negara memerlukan kepimpinan yang dinamik, tegas, berpadangan jauh, memahami cita rasa rakyat dan diharap dapat mengubah setiap sikap Majlis Tertinggi (MT) serta Jawatankuasa Wanita dan Pemuda.