Galak Warga Emas Guna IT - Harian Metro, Noor Azam Abdul Aziz (2004)
Warga tua bukan saja wajar menimba kemahiran teknologi komunikasi maklumat (IT), malah perlu mengikuti perkembangannya supaya dapat berkongsi maklumat dengan generasi muda.