Teknik Tanam Sawit Condong Sehala Di Tanah Gambut - Berita Harian, Haryani Ngah (2008)
Di Malaysia, dianggarkan hanya 31 peratus atau 10 juta hektar kawasan yang diklasifikasikan sesuai untuk menjalankan aktiviti pertanian.