Felda Biaya Kajian Empat Universiti - Berita Harian, (2004)
Felda memilih empat institusi pengajian tinggi awam (IPTA) bagi menguruskan Tabung Kecemerlangan Luar Bandar yang disediakan bertujuan memberi peluang kepada anak peneroka membuat penyelidikan dan menjalankan kegiatan berkaitan ketika menuntut di isntitusi berkenaan.