Bahan organik lembutkan tanah - Berita Mingguan, (2003)
KEBAYAKAN tanah di tapak rumah yang baru dibeli, seperti mana disebut dalam keluaran lalu, adalah daripada jenis tanah liat yang terlalu melekit, padat, berat dan masam.