Malaysia Mampu Pelopori Industri Komersial Herba - Berita Harian, (2004)
Malaysia berpotensi untuk dijadikan pusat kecemerlangan dalam penyelidikan rawatan kanser berasaskan herba kerana pertumbuhan industri herba semakin meningkat selain kaya dengan kepelbagaian biologi.