Pengusaha Cendawan Perlu Ilmu Mencukupi - Utusan Malaysia, (2008)
Industri cendawan kini bukan sahaja terdiri daripada petani semata-mata tetapi melibatkan pelbagai golongan profesional. Ini menunjukkan industri cendawan semakin mendapat tempat dalam masyarakat kerana konsep penamaan ringkas dan kemas serta memberikan pulangan lumayan.