Kerjasama Kali Kedua UPM, MINT - Harian Metro, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM) meneruskan kerjsama kali kedua dengan Institut Penyelidikan Teknologi Nuklear Malaysia (MINT) dalam memajukan sains, teknologi dan pengurusan.