UPM, Diversatech Jalin Kerjasama Komersial Hasil R&D - Berita Harian (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat satu lahi kejayaan dalam pengkomersialan produk penyelidikannya apabila menjalin kerjasama pintar denga sebuah syarikat pengeluar dan pengilang baja terkenal negara, Diversatect (M) Sdn Bhd.