UPM, PRCSB Jalin Kerjasama - Harian Metro, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani satu perjanjian dengan Puncak Research Centre Sdn Bhd (PRCSB)untuk bekerjsama dalam aktiviti penyelidikan berteraskan air.