UPM Terpilih Lokasi Beru Ibu Pejabat Persatuan Perikanan Asia - Berita Harian, Noor Azlina Zainudin (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) terpilih sebgai lokasi baru ibu pejabat sekretariat Persatuan Perikanan Asia (AFS) yang akan dipindahkan dari Manila, Filipina, mulai bulan ini.