UOM Dan Sunzen Jalin Kerjasama - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
Jika dulu institut pengajian tinggi hanya sinonim dengan tugas0tugas pengajaran tetapi kini Universiti Puta Malaysia (UPM) telah mengorak langkah bekerjasama dengan syarikat swasta bagi mengkomersialkan hasil penyelidikan mereka kepada masyarakat.