Pusat Biodeversiti UPM Di Lembah Belum - Berita Harian, (2008)
Kegiatan penyelidikan dalam bidang agrobioteknologi menjadi fokus utama Pusat Penyelidikan Biodeversiti yang akan ditubuhkan Universiti Putra Malaysia (UPM) di Lembah Belum, Perak, tidak lama lagi.