Kerjasama tani promosi UPM - Berita Harian, (2007)
Institut Kajian Dasar Pertanian Makanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani bagi mewujudkan prospek kerjasama terbaru dalam bidang pertanian, Isnin ini.