Pertandingan masakan berasaskan herba, ulam - Harian Metro, (2009)
Antara Superwomen, Bitter Ghost dan Ta Boleh Boleh, tidak satu pun merujuk kepada nama watak rekaan dalam cerita rekaan atau judul novel tertentu, sebaliknya ia nama khusus bagi juadah enak lagi berkhasiat yang dihasilkan pelajar tiga Fakulti Sains dan Teknologi Makanan Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam Pertandingan Makanan Eksperimental di sini, semalam.