UPM Dipilih Sekretariat Baru Persatuan Perikanan Asia - Utusan Malaysia, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) telah dipilih oleh Persatuan Perikanan Asia (AFS) sebagai lokasi ibu pejabat sekretariat barunya yang akan dipindahkan dari Manila, Filipna bulan hadapan.