Graduan harus miliki sikap penakluk - Berita Harian, (2003)
MASA untuk bergantung kepada kuota semata-mata sudah berlalu kerana konsep pemilihan sekarang berdasarkan merit dan dalam sektor pekerjaan ia membabitkan cara graduan memasarkan diri mereka.