UPM Menang 2 Daripada 3 Kategori Dalam Pertandingan Robot Universiti-Universiti Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KANGAR, 3 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) membolot dua daripada tiga kategori pertandingan Robot Universiti-Universiti Malaysia (MURoc) 2010 yang pertama kali diadakan di negara ini di samping hadiah-hadiah sampingan.