UPM Pertahan Juara Pesta Hoki USM Kategori Lelaki dan Wanita - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PULAU PINANG, 13 Disember – Universiti Putra Malaysia (UPM) mempertahankan juara kategori lelaki dan wanita Pesta Hoki USM Penang – International 2009 setelah bertemu dengan pasukan dari universiti yang sama di Padang Hoki Astoturf, Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini.