Datuk Lat Kongsi Pengalaman Berkartun Dengan Pelajar Landskap - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 14 Jan – Minat melukis yang lahir sejak kecil dan sokongan daripada ibu bapa telah mendorong kartunis ternama negara, Datuk Lat bergiat aktif dalam lukisan kartun.