Ekspo Tani Bermula Esok - Berita Harian, (2007)
Majlis Tertinggi Mahasiswa, Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Universiti Putra Malaysia (UPM) zdan Majlis Perwakilan Pelajar universiti itu akan menganjurkan Ekspo UPM, selama tujuh hari bermula esok.