Karnival Kerjaya - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysa (UPM) akan mengadakan Karnival Kerjaya di Dewan Besar Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, mulai 27 nigga 29 Mac ini.