Muhammad Hakimi dan Saritha dinobat olahragawan/olahragawati UPM 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 19 Mei – Atlet lompat kijang negara, Muhammad Hakimi Ismail dan atlet memanah kebangsaan, Saritha a/p Cham Nong dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) ke- 32, Tahun 2016.