Serdang - Kejohanan Golf Amal UPM - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan Kejohanan Golf Amal Menara Jam Warisan Budi Putra di Padang golf universiti itu pada 12 Januari ini.