Pelajar UPM anjur bengkel kraftangan di Tadika Bahtera Khalifah (Little Caliphs) - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERI KEMBANGAN, 13 Mei - Seramai 29 pelajar dari Kursus Kokurikulum Berkredit kumpulan kraftangan (QKH2101), Pusat Kolurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan bengkel kraftangan di Tadika Bahtera Khalifah (Little Caliphs), Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, Selangor.