Serdang - Malam Tradisi Sastera - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia akan menganjurkan Program Malam Tradisi Sastera Rakyat ke-23 di Panggung Percubaan Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, pada 17 Mac ini.