Majlis Penutup - Berita Harian, (2007)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan MAjlis Penutup Sambutan Perayaan 75 Tahun UPM di Taman Konservation Pertanian, Institut Biosains, Serdang, pada Isnin ini.