NSTP Bantu UPM Martabat Pertanian - Berita Harian, (2008)
The New Straits Times Press (M) Bhd (NSTP) semalam menjalin kerjasama dengan Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam usaha memartabatkan sektro pertanian negara menerusi sumbangan rencana yang bakal disiarkan dalam akhbar Berita Harian seminggu.