UPM, Sunzen Kerjasama Kaji Produk Kesihatan Haiwan - Berita Harian (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan meningkatlan kerjasama dengan syarikat peneraju produk keishatan haiwan, Sunzen Biotech Berhad (Sunzen) menerusi memorandum persefahaman (MoU) yang ditandatangani, baru-baru ini.