UPM Jalin Kerjasama Dengan AIST, KIT Jepun - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan National Institute of Advanced Science and Technology (AIST) dab Kyushu Institute of Technology (KIT), Jepun menerusi memorandum (MoU) yang ditandatangani, baru-baru ini.