UPM, ISU Tingkatkan Kerjasama Dalam Pelbagai Bidang Akademik - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) akan meningkatkan kerjasama dengan Lowa State University (ISU), Amerika Syarikat menerusi memorandum persefahaman (Mou) yang ditandatangani, baru-baru ini.