Pelajr Dinasihat Kikis Sikap Bertangguh - Berita Harian, Khairina Yasin (2003)
Pelajar perlu mengikis sikap bertangguh terutama dalam mengulang kaji pelajaran, kerana ia hanya merugikan diri sendiri, kata Pengerusi Persatuan Wanita Universiti Putra Malaysia (UPM), Permata, Datin Umi Kalsom Hussin.