UPM’s Nahwan Nur UPM emerges state-level nasyid champion - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SHAH ALAM, 19 Mac – Kelab Nasyid Nahwan Nur di bawah naungan Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara Festival Nasyid Peringkat Negeri Selangor 2016.