Pelajar UPM trauma selepas diragut - Harian Metro (2004)
Seorang penuntut Universiti Putra Malaysia (UPM) masih trauma selepas menjadi mangsa ragut di pondok telefon awam di Taman Serdang Raya, Seksyen 2, Seri Kembangan, Isnin lalu.