UPM-Mitsubishi Corporation terus komited anjur Jubli Perak penanaman anak pokok - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 19 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Mitsubishi Corporation terus komited menganjurkan program Jubli Perak (tahun ke-25) penanaman 5,000 anak pokok hutan dalam usaha memulihara kehijauan flora.