Program free market UPM 2.0 beri manfaat kepada warga kampus dan masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 10 Mac – Program Free Market UPM 2.0 membawa manfaat besar dengan membolehkan warga kampus dan masyarakat luar memberi sumbangan khususnya barangan keperluan asas bagi membantu golongan yang memerlukan.