Penuntut UPM Ditahan Sertai Lumba Haram - Berita Harian (2003)
Seorang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) adalah antara empat yang ditahan polis kerana dipercayai menyertai perlumbaan haram, di sini, malam kelmarin.