Pelajar UPM maut, tiga rakan parah dalam nahas - Berita Harian (2003)
REMBAU : Seorang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) maut, manakala tiga rakannya cedera parah apabila van yang mereka naiki terbabas dan terbalik di Kilometer 249.2 Lebuhraya Utara Selatan dekat Rembau, semalam.