UPM-UMT-UNISEL rintis penyelidikan teknologi baharu mikro alga bernilai tinggi - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Institut Biosains (IBS) Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dan Universiti Selangor (UNISEL) merintis penyelidikan baharu mikro alga bernilai tinggi dalam kajian mikro alga bernilai tinggi melalui program Science Technology Research Partnership Strategy (SATREPS), Jepun di sini