Hasil Penyelidikan Angkasawan Mei - Berita Mingguan, Nurhasyina Hasim (2008)
Hasil penyelidikan mengenai sel barah, protein kristal dan bakteria yang dilakukan angkasawan perta negara, Dr sheikh Muszaphar Shukor di Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) akan diumumkan, Mei ini.