Robogamez Dedah PElajar Kepada Teknologi Ciptaan Antarabangsa - Berita Harian, (2008)
Pelakar digalak menceburi bidang reka cipta dan inovasi yang masih belum diterokai bagi membolehkan negara menyumbang kepada pembentukan peradaban sains dan teknologi dunia di masa depan.