UPM anjur Karnival Jom Sains pupuk minat pelajar terhadap sains dan teknologi - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 16 Mac – Sebanyak 20 buah sekolah menyertai Karnival Jom Sains selama dua hari yang dianjurkan Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) di sekitar Panggung Percubaan, UPM.