Pelajar UPM menang anugerah foto terbaik di Asia-Pasific Forestry Week 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Pelajar Master Sains dalam bidang Pengurusan Hutan dan Sains Ekosistem, Fakulti Perhutanan (FORR), Universiti Putra Malaysia (UPM), Ahmad Mustapha Mohamad Pazi memenangi anugerah foto terbaik pada Asia-Pacific Forest Week 2016 (APFW 2016)