Nur Ain Nabisya Azmi dipilih penerima Anugerah Ikon OKU - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 4 Mac – Pelajar Bacelor Sains (Pembangunan Manusia), Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Nur Ain Nabisya Azmi dipilih sebagai penerima anugerah Ikon Istimewa Kebangsaan sempena Program Konvensyen Orang Kurang Upaya (OKU) Kebangsaan 2016.