UPM – CIDBH rintis usaha tubuh Pusat Kecemerlangan Teknologi Binaan Hijau - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 1 Mac – Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama CIDB Holdings Sdn. Bhd. (CIDBH) merintis perancangan penyelidikan dalam menubuhkan sebuah Pusat Kecemerlangan (COE) bagi membangunkan perbandaran mampan dan teknologi hijau negara.