Program “UPM Young Doctors’ Day 2016” beri kesedaran penjagaan kesihatan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Jabatan Patologi, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM), buat julung kalinya menganjurkan program ‘UPM Young Doctors Day 2016’ bagi memberi kesedaran penjagaan kesihatan dan mengamalkan gaya hidup sihat.